Головна » 2014 » Червень » 14 » 12-й звітний концерт зразкової хореографічної студії «Тріумф»
06:39
12-й звітний концерт зразкової хореографічної студії «Тріумф»

 

14 червня 2014 року у залі районного будинку культури відбувся 12-й звітний концерт зразкової хореографічної студії «Тріумф» районного будинку дитячої та юнацької творчості під назвою «Хореографічна шкатулка». До початку дійства присутні в залі мали змогу переглянути слайд-шоу з життя тріумфівців (ансамбль нараховує 4 вікові групи - 64 учні).

Присутні в залі  вшанували хвилиною мовчання загиблих під час теракту в Луганську українських військових.

Розпочався концерт повільним вальсом (у виконанні старшої та середньої груп). Група «Зірочка» виконала класичний танець «Танцювальна шкатулка».

Впродовж концерту наймолодша група «Малятко» (діти 4-6р.) підтримували емоційний настрій глядачів веселим танцем «Гномики», танцювальною композицією з бананами «Мавпочки» та запальним танцем «День народження онуки баби Яги».

Друга вікова група «Зірочка» (7-9р.) представила глядачам танці: «Ляльки» (з елементами акробатики), «Віденський вальс»,  «Крадіжка».

Середня група ( 10-12р.) виконала «Дитячу польку», «Європейське танго», «Рок-н-рол».

Старша група представила до уваги  танцювальну композицію «Many, many» під пісню, яку виконали Ільїна Влада та Гордієнко Марія, «Романтичну ча-чу» (солісти Кондратенко Олександр та Таран Анастасія), «Латинський квартал» (солісти Шуліма Дмитро та Байбузан Ольга), східний танець та хореографічну композицію з віялами  «Шторм».

Завершився концерт фінальною постановкою,  в якій взяли участь всі 64 учасники студії.

Колектив та його керівника вітали начальник відділу освіти Маловисківської РДА Алла Шпак, заступник голови Маловисківської районної ради Леонід  Жовтило, заступник міського голови Леся Постолюк,  голова батьківського комітету Наталія Шуліма та батьки минулорічних випускників Алла Семчишина та Віра Фірсова.

Всі, хто не пошкодував власного часу та прийшов на зустріч з прекрасним, понесли додому гарний настрій, емоційний запал та надію на зустріч з колективом у майбутньому.

Категорія: Новини | Переглядів: 531 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа