Головна » 2009 » Червень » 26 » Державна підсумкова атестація
07:41
Державна підсумкова атестація

В цьому році дев’ятикласники навчалися лише в чотирьох школах району:

- Великовисківській ЗШ І-ІІІ ст.. –  4 учні,

- Мануйлівському НВК – 1,

- Смолінській ЗШ № 1 І-ІІІ ст. – 29,

- Смолінській ЗШ № 2 ІІ-ІІІ ст. – 64.

              За попередніми даними із шкіл мають отримати свідоцтва про базову загальну середню освіту звичайного зразка –  89, а з відзнакою – 9.

              Всі учні успішно склали державну підсумкову атестацію з української мови(диктант) –  3 червня  2009 року. Міністерство освіти запропонувало випускникам текст під назвою «Барвінок».

 Державну підсумкову атестацію з математики(алгебри, письмово) учні виконували  6 червня. Кожен варіант(а їх було кількості учнів у класі) складався із трьох частин, що відрізнялися за складністю і формою тестових завдань. У першій частині атестаційної роботи були запропоновані завдання з вибором однієї правильної відповіді, що відповідають початковому і середньому рівням навчальних досягнень учнів. Друга частина атестаційної роботи складалася із завдань відкритої форми з короткою відповіддю, що відповідають достатньому рівню навчальних досягнень. Третя частина складалась із завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю, що відповідають високому рівню навчальних досягнень. Варіанти завдань першої та другої частин атестаційної роботи добирали вчителі навчальних закладів, а третьої частини – запропонували із обласного управління освіти і науки.

Успішно склали випускники дев’ятого класу державну підсумкову атестацію, що проводилася в усній формі, а саме – географію, біологію, іноземну мову або іспит із предметів гуманітарного циклу. Всі учні вчасно прибули на атестацію.

 Атестацію складено. Тепер випускники повинні визначитись: чи продовжувати навчання в  10 класі, чи вступати на навчання до середніх спеціальних навчальних закладів, щоб здобути професію.

Нехай щастить вам, шановні дев’ятикласники.

 Завідуюча РМК Грек Надія Василівна

 

Категорія: Новини | Переглядів: 973 | Додав: Anatol | Теги: підсумкова, державна, 11 клас, атестація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа