Головна » 2014 » Серпень » 27 » Cекційне засідання вчителів фізики та астрономії
15:54
Cекційне засідання вчителів фізики та астрономії

27 серпня 2014 року на базі Маловисківської ЗШ №3 І-ІІІ ступенів відбулося секційне засідання вчителів фізики та астрономії  «Фізична  освіта в 2014 – 2015 навчальному році.  Актуальні  проблеми в організації навчально – виховного процесу».

         Під час засідання вчителі звернули увагу на ряд важливих питань, зокрема:

  1. Аналіз роботи РМО вчителів фізики за  2013-2014 навчальний  рік та основні завдання щодо реалізації змісту науково-методичної проблеми (керівник РМО Заріцька С.Г.).
  2. Нормативно-правове та навчально-методичне забезпечення викладання фізики та астрономії в закладах освіти району в новому 2014-2015 навчальному році. Робота із здібними й обдарованими дітьми. Обговорення результатів участі школярів району у   олімпіадах з фізики та астрономії, конкурсах і турнірах у 2014-2015 н.р. Рівень результативності проведення ЗНО учнів з фізики у минулому 2013-2014 навчальному році. Участь вчителів фізики і астрономії у фахових Міжнародних, Всеукраїнських, обласних науково-практичних конференціях, семінарах, конкурсах та підготовка матеріалів вчителями до друку в щорічних фахових періодичних виданнях (методист РМК С.Подручна).

         Вчителі фізики поділилися досвідом роботи з «Використання рівневої диференціації на уроках фізики» (вч. Маловисківської гімназії Горденко Т.А.), «Здоров’язбережувальні технології на уроках фізики» (вчитель фізики Паліївської ЗШ І-ІІІ ст. Заріцька С.Г.), « Використання дослідницьких задач та експерименту на уроках фізики» (вчитель фізики Хмелівської ЗШ І-ІІІ ст.. Вишневська В.В.).

Під час інтерактивної вправи «Коло ідей» вчителі фізики поділилися міркуваннями щодо роботи з обдарованими учнями, ефективної підготовки учнів до олімпіад, конкурсів, науково-практичних конференцій».                                                                                                                                                                                                           

Категорія: Новини | Переглядів: 413 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа