Головна » 2012 » Квітень » 26 » Cемінар- практикум учителів фізики
09:28
Cемінар- практикум учителів фізики

Для того щоб удосконалювати

свій розум, треба більше

 розмірковувати чим заучувати

 Рене Декарт

26 квітня 2012 року на базі Смолінської ЗШ №1 І-ІІІ ступенів відбувся семінар- практикум учителів фізики Маловисківського району.

Тема семінару: «Підвищення ефективності викладання фізики в загальноосвітній школі шляхом впровадження сучасних форм організації навчальної діяльності учнів»

 Учасники семінару відвідали інтегрований урок з фізики та біології  "Око як оптична система. Вади зору. Окуляри.”(вчитель фізики Майстренко О.П. та вчитель біології Теліга Л.Г.) та позакласний захід з фізики у 11 класі на тему : "Чудеса? Ні. Фізика!”(вчитель фізики Майстренко О.П.). Учні підготували   проекти, які допомогли поєднати чудовий світ дитинства із світом  науки, в який вони вступають, дали  змогу  подолати  розбіжності між обсягом знань  і неспроможністю  застосовувати  їх у реальному  житті.

 Керівник  районної педагогічної лабораторії вчителів фізики  Івченко Т.А.  презентувала  присутнім  напрацювання  з теми: «Використання елементів дослідження на уроках фізики для  активізації пізнавальної діяльності учнів».

Учасники семінару  відмітили системну роботу вчителів Смолінської школи №1 І-ІІІ ступенів     по  формуванню життєвих умінь необхідних взагалі кожній  людині.

 

Методист РМК   С.Подручна

Категорія: Новини | Переглядів: 536 | Додав: Anatol | Теги: фізики, практикум, Cемінар, учителів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа