Головна » 2012 » Лютий » 24 » Cемінар- практикум заступників з виховної роботи та педагогів – організаторів.
13:54
Cемінар- практикум заступників з виховної роботи та педагогів – організаторів.

Виховання дитини –це підготовка її

 до майбутнього суспільного життя унаслідок

 засвоєння змісту життя: культури, моралі, праці,

наукових і правових знань, національних традицій і звичаїв».

П.Щербань

 

24 лютого на базі Смолінської ЗШ №2 ІІ –ІІІ ступенів відбувся семінар- практикум заступників з виховної роботи та педагогів – організаторів. Тема семінару : «Організація виховної роботи щодо формування ключових компетенцій учнів як умова їх ефективної самореалізації».

У семінарі взяли участь  заступники з виховної роботи та педагоги –організатори  з усіх шкіл  Маловисківського району,  головний спеціаліст відділу освіти  А.Шпак та методист з виховної роботи С. Подручна.

До уваги гостей господарі запропонували ряд заходів, які чітко підкреслили, що бути компетентним  означає вміти мобілізувати  власний творчий потенціал у конкретній життєвій ситуації, зокрема «Жива газета» (класний керівник 11 класу О.В.Бурда), презентація роботи  шкільних лідерів (педагог-організатор С.О. Бічаніна), тренінгова гра з учасниками семінару ( психолог школи Н.В.Миронова), презентація проекту «Я –Ми- Родина-Україна» (заступник виховної роботи Н.М.Петрова), презентація виховної роботи школи (директор школи В.Ф.Осипова).

Головний спеціаліст відділу освіти А.Шпак  проінформувала присутніх  про роботу  щодо попередження насильства в сім’ї, виконання  заходів відповідно  до Закону України  МОН «Про  попередження  насильства в сім’ї» (№59 від 01.02.2012), який визначає правові  та організаційні  основи запобігання насильству в сім’ї, органи та установи, на які покладається здійснення заходів, спрямованих на його виконання.

Підсумки семінару підвела методист з виховної роботи С.Подручна , яка наголосила на тому, що одне із головних завдань  в цьому навчальному році  це -проектування,  розробка  і  реалізація  проектів  у  виховній  роботі. Саме педагоги району працюють  над  дослідницьким проектом «Я-МИ- Родина-Україна». Мета якого об’єднати зусилля  сім’ї, школи , громадськості  щодо створення умов для розвитку  життєдіяльності  учнів, їх індивідуальних здібностей , направлених на розвиток  життєвої компетентності.

2012 рік –рік спорту та здорового способу життя.

З метою популяризації здорового способу життя, збереження і зміцнення  здоров’я дітей педагоги  вирішили  посилити  роботу щодо формування у дітей позитивної мотивації та дотримання  принципів здорового способу життя  як  дієвого засобу протиправної поведінки підлітків   та  взяти участь у районних  проектах «Збережи здоров’я та й на все життя» ,«Історія спортивної слави Маловисківщини».

Категорія: Новини | Переглядів: 567 | Додав: Anatol | Теги: організаторів, виховної, заступників, педагогів, практикум, Cемінар, роботи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа