Головна » 2014 » Вересень » 29 » Фестиваль «Вересневі самоцвіти» 2014
15:49
Фестиваль «Вересневі самоцвіти» 2014

 

27 вересня працівники відділу освіти, методичного кабінету та керівники закладів відвідали музей-заповідник «Хутір Надія», де було проведено 44-те Всеукраїнське свято театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти».

Педагоги району мали можливість переглянути виставу Кіровоградського обласного театру ляльок «Вовченя з казкової торби», урочисте відкриття фестивалю та покладання квітів до могили Івана Карпенка-Карого, нагородження та виступи переможців 55-го обласного огляду-конкурсу аматорських театральних колективів «Театральна весна Кіровоградщини». Також освітяни відвідали майданчики і виставки народних майстрів, музичний майданчик, майданчик лялькового театру, меморіальний майданчик, поетичний майданчик, майданчик студії «Маска», майданчик театру «Резонанс», живописний майданчик, брали участь у мастер-класі із солом’яного плетіння.

Також цього дня було проведено акцію «Карта України, вишита вручну найбільшою кількістю людей», тож і освітяни нашого району внесли свій вклад у вишивку карти України.

Із цікавістю та захопленням відвідувачі фестивалю переглядали виставку-продаж робіт декоративно-ужиткового мистецтва. І звичайно, на згадку про поїздку, придбали сувеніри, прикраси.

Категорія: Новини | Переглядів: 376 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа