Головна » 2014 » Листопад » 18 » Майстер-клас вчителя-методиста Лукаш Н.А.
08:57
Майстер-клас вчителя-методиста Лукаш Н.А.

 

18 листопада 2014 року на базі Смолінського НВО відбувся майстер-клас вчителя-методиста Лукаш Наталії Анатоліївни з проблеми «Використання мультимедійних технологій на уроках в початкових класах».

На засідання майстер-класу приїхали вчителі, зацікавлені у впровадженні мультимедійних технологій  на уроках. Наталія Анатоліївна поставила за мету активізувати роботу вчителів щодо вивчення можливостей використання в навчально-виховному процесі мультимедійних засобів; сприяти зростанню фахового рівня вчителя; забезпечити надання вчителям кваліфікованої допомоги в опануванні теорії та практики освітньої діяльності з подальшим використанням ними в роботі набутого досвіду; навчити органічно поєднувати мультимедіа з іншими засобами навчання.

Для своїх колег вчитель-методист провела урок математики в 1 класі на тему «Дія віднімання. Складання, запис і розв’язання прикладів на додавання й віднімання», під час якого присутні мали змогу переконатися, що застосування мультимедійної презентації дає можливість вчителю проявити творчість, індивідуальність, уникнути формального підходу до проведення уроків. Завдяки використанню мультимедійних технологій у школярів спостерігається концентрація уваги, включення всіх видів пам’яті (зорова, слухова, моторна, асоціативна), більш швидке і глибоке сприйняття викладеного матеріалу, підвищення інтересу до вивчення предмета, а також зростає мотивація  до навчання.

В своєму виступі перед колегами Наталія Анатоліївна говорила про мультимедійну презентацію як сучасний засіб навчання. Проте застерегла від помилки, коли використання презентації вчителями під час навчального процесу зводиться до заміни нею шкільної дошки.

Керівник майстер-класу надала колегам рекомендації щодо оформлення мультимедійних презентацій та поділилась їх власними розробками. 

Категорія: Новини | Переглядів: 498 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа