Головна » 2012 » Лютий » 28 » Майстер-клас Заслуженого вчителя України Руденко Валентини Олександрівни
13:59
Майстер-клас Заслуженого вчителя України Руденко Валентини Олександрівни

29 лютого на базі Великовисківської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулось чергове засідання майстер-клас Заслуженого вчителя України Руденко Валентини Олександрівни. Заняття розпочалося психологічною проективною вправою «Світ, в якому я живу». Далі своїми набутками із проблемного питання «Формування у школярів уміння раціонально використовувати комп’ютер для пошуку і опрацювання інформації та презентації результатів власних надбань» ділилась вчителька Великовисківської школи Петренко Надія Григорівна. Слухачі майстер-класу відвідали два уроки з алгебри та початків аналізу у 11 класі на тему «Використання визначеного інтегралу для обчислення площ плоских фігур». Присутні відзначили компетентність учнів при розв’язуванні прикладних задач теми, вміння користуватися навчальним програмним середовищем GRAN1 для обчислення площ плоских фігур, шукати необхідну інформацію у мережі Інтернет та користуватися нею для дослідження.

Темою наступного обговорення стало питання «ІКТ-компетентність вчителя», адже здатність педагога вирішувати професійні задачі із залученням інформаційно-комунікаційних технологій є нагальною на сьогодні в освіті. Також Руденко Валентина Олександрівна провела практикум для слухачів школи «Можливості програмних середовищ GRAN1, GRAN3D, TERM для розв’язування графічних завдань шкільного курсу математики». На засіданні уточнювались питання проведення математичного марафону для учнів Маловисківського району, який відбудеться 30 березня на базі Мар’янівської ЗШ.

Категорія: Новини | Переглядів: 682 | Додав: Anatol | Теги: вчителя, клас, майстер-клас, Валентини, Руденко, Заслуженого, Майстер, Руденко Валентини Олександрівни, УКРАЇНИ, Олександрівни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа