Головна » 2009 » Вересень » 23 » Напередодні нового навчального року
09:05
Напередодні нового навчального року
Розпочинається новий навчальний рік.
Кожен вчитель, керівник бажає собі успішного, творчого, продуктивного навчального року.
Районний відділ освіти робитиме все можливе для підтримки творчо працюючих колективів і    педагогічних працівників.
У переддень свята хочеться подякувати за вашу самовіддану працю, шановні освітяни, у справі  навчання і виховання підростаючого покоління.
Глибока вдячність і шана всім, хто допомагав освіті району – шефам, спонсорам, всій               громадськості, які морально і матеріально            підтримували школи, дошкільні і позашкільні    заклади.
 З  1 вересня – традиційним святом освітян, учнів, батьків та громадськість району. Міцного здоров’я,    моральної витримки, натхнення, творчого пошуку,    нових трудових звершень, щастя і благополуччя кожній сім’ї.
       Напередодні нового навчального року   27 серпня зберуться на велику педагогічну раду освітяни району. Педагоги вестимуть серйозну розмову про роль і       завдання педагогічних колективів у подальшій           розбудові національної школи України.                       Обговорюватиметься ряд проблем, серед яких важливе місце займуть питання творчого використання            традиційних та пошуку і впровадження нових, більш результативних у сучасних умовах методів і форм     навчання і виховання школярів, про результати ЗНО та перспективи розвитку освітньої галузі  2009 – 2010 н.р.
Отож, до справ! Успіхів у підкоренні вершин освітянського Олімпу!
Категорія: Новини | Переглядів: 861 | Додав: Anatol | Теги: 1 вересня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа