Головна » 2014 » Вересень » 29 » Нарада з учителями « Основ здоров’я»
13:45
Нарада з учителями « Основ здоров’я»


09 вересня 2014 року в методичному кабінеті Маловисківської ЗШ № 3 І-ІІІ ст. проведено перше засідання районного методичного об’єднання учителів, що викладають предмет «Основи здоров’я». На засіданні були присутні учителі 17 шкіл району, керівник РМО Данільченко О.А. та методист РМК Рибак В.С.

 

На засіданні розглянуто питання щодо аналізу роботи РМО за 2013-2014 н.р., планування на наступний навчальний рік (доповідач Рибак В.С.). Керівники РМО вчителів «ОЗ» (Данільченко О.А.) та педагогів-тренерів превентивних проектів (Лисенко О.М.) ознайомили присутніх вчителів шкіл з методичними рекомендаціями щодо викладання предмету «ОЗ» та превентивних проектів у 2014-2015 н. році. Також розглянуто питання організації та планування роботи опорних шкіл району з «ОЗ», превентивних проектів «ХОУП» та «Захисти себе від ВІЛ». Особлива увага на засіданні була приділена питанню щодо організації роботи з предмету у 6-х класах за новим Державним стандартом. Розглянуто методичні рекомендації КЗ «КОІППО» та опрацьовано календарно-тематичне планування. На засіданні визначені опорні заклади щодо викладання предмету «Основи здоров’я» - Хмелівська ЗШ І-ІІІ ст., Злинська ЗШ № 1 І-ІІІ ст., Марянівська ЗШ І-ІІІ ст., щодо організації діяльності превентивних проектів «ХОУП» - Маловисківська ЗШ № 3 І-ІІІ ст., Маловисківська ЗШ № 4 І-ІІІ ст. та «Захисти себе від ВІЛ» - Маловискцівська ЗШ № 3 І-ІІІ ст., Маловисківська ЗШ № 4 І-ІІІ ст., Великовисківська ЗШ І-ІІІ ст.. Зверталась увага на підготовку звітності щодо діяльності опорних закладів та на якість оформлення звітів з предмета і достовірність інформацій.

Виступили на семінарі керівники РМО О.Данільченко та О.Лисенко, які наголосили на необхідності проведення інтернет-конференції.Т.Копейкіна, вчитель «ОЗ» Злинської ЗШ № 1 І-ІІІ ступенів запросила всіх педагогів, що викладають «ОЗ» та превентивні проекти відвідати майстер-клас з проблеми «Особливості сучасного уроку «Основ здоров’я», що відбудеться 23 жовтня 2014 року на базі Злинської ЗШ № 1 І-ІІІ ст.

Категорія: Новини | Переглядів: 495 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа