Головна » 2014 » Листопад » 7 » Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи
15:36
Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи

07 листопада у залі засідань районного методичного кабінету проведено нараду заступників директорів з навчально-виховної роботи.

На нараді розглянуто питання організації зовнішнього незалежного оцінювання у 2015 році, про проведення районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015», про проведення районної Інтернет-конференції, про організацію і проведення ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін. Зверталась увага на організацію дистанційних форм навчання, атестацію педагогічних працівників, про інноваційну діяльність в закладах освіти району. Підведені підсумки моніторингу рівнів навчальної діяльності учнів 11 класів із англійської мови, біології, історії України. Говорили освітяни і про ведення шкільної документації та виконавську дисципліну.

Під час наради обговорили проект Концепції розвитку освіти на період 2015-2025 рр. Звернули увагу на новизну, цікаві зміни у освітній діяльності та навпаки, зміни, що негативно впливатимуть на організацію навчально-виховного процесу та зумовлять причини погіршення освітньої діяльності вчителя.

Категорія: Новини | Переглядів: 403 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа