Головна » 2014 » Вересень » 12 » Нарада заступників директорів з навчально-виховної та виховної роботи
09:03
Нарада заступників директорів з навчально-виховної та виховної роботи

12 вересня на базі районного методичного кабінету проведено нараду заступників директорів з навчально-виховної та виховної роботи. У нараді взяли участь директори Новопавлівської ЗШ І-ІІ ст., Розсохуватської ЗШ І-ІІ ст., 22 заступники з навчально-виховної роботи та 3 заступники директора з виховної роботи.

Під час наради розглянуто питання щодо підсумків методичної роботи за минулий 2013-2014 навчальний рік та структуру методичної роботи у 2014-2015 н.р., питання щодо педагогічних умов формування ціннісних орієнтацій школярів у виховному середовищі та зміст і завдання виховної роботи на 2014-2015 навчальний рік. Проведений аналіз результатів рівнів навчальної діяльності учнів, аналіз результатів складання ЗНО учнями району та окремо висвітлено питання щодо результатів складання іспитів ЗНО минулорічними медалістами.

Обговорено питання щодо навчально-методичного забезпечення закладів освіти в частині оформлення кабінетів, майстерень, спортивних залів. Підготовлено презентацію кращих кабінетів закладів освіти району.

Зверталась увага на організацію роботи щодо стажування молодих спеціалістів, кадрової звітності, атестації педагогічних працівників. Також розглядались питання щодо роботи психологів закладів у частині профілактики суїцидальних тенденцій, роботи із сім’ями, що опинились у складних життєвих обставинах. 

Категорія: Новини | Переглядів: 454 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа