Головна » 2014 » Грудень » 3 » Навчався кадровий резерв завідувачів ДНЗ
15:41
Навчався кадровий резерв завідувачів ДНЗ

03 грудня 2014 року на базі Маловисківського ДНЗ «Ромашка» відбулося засідання школи кадрового резерву завідувачів ДНЗ на тему «Контроль і керівництво». Учасники засідання прослухали міні-лекцію про вивчення стану педагогічного процесу, ознайомилися з різноманітними видами контролю та планування.

Завідувач ДНЗ «Ромашка» (м. Мала Виска) Зовва Наталія Миколаївна та методист даного закладу Радзієвська Людмила Іванівна говорили про те, що завідувачу та вихователю-методисту необхідно навчитися не лише визначати, що зроблено чи не зроблено вихователями, що засвоєно чи не засвоєно дітьми, а детально вивчати й аналізувати педагогічний процес, форми, методи й прийоми роботи педагогів, як вони сприяють розвитку кожної дитини, допомагати вихователям удосконалювати власну майстерність.

Слухачі школи мали змогу переглянути документацію завідувача ДНЗ «Ромашка»: план роботи ДНЗ на рік, перспективний план закладу на 5 років, щоденник контролю завідувача. Методист  закладу  ознайомила присутніх із картками та схемами, що використовуються адміністрацією та членами педагогічного колективу їхнього дошкільного закладу: схемою аналізу заняття з фізичної культури, карткою аналізу проведення ранкової гімнастики та схемами календарного планування вихователя.

 Висновок, який зробили для себе педагоги, присутні на засіданні школи кадрового резерву: система вивчення має бути гнучкою, змінюватися залежно від результатів роботи педагогів. Головне – попередити виникнення ускладнень у педагогічній роботі працівника, виявити причини недоліків, детально проаналізувати їх та своєчасно вжити ефективних заходів для їх усунення, вивчити кращий досвід педагогів.

Категорія: Новини | Переглядів: 709 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа