Головна » 2014 » Квітень » 9 » Педагогічна практика слухачів курсів учителів української мови та літератури
13:49
Педагогічна практика слухачів курсів учителів української мови та літератури

 

9 квітня 2014 року на базі Маловисківської гімназії відбулася педагогічна практика слухачів курсів учителів української мови та літератури обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського (методисти - Маранська Ірина Андріївна, Мінич Галина Василівна).

Словесники області мали змогу ознайомитися із системою роботи навчального закладу, діяльністю районного методичного об’єднання та відвідати відкриті уроки. До уваги освітян проведено 3 заняття, а саме урок української мови у 5 класі на тему «Основа слова, закінчення - значущі частини слова» (учитель - Силенко Ольга Віталіївна), урок української літератури у 6 класі на тему Митькозавр з Юрківки, або Химера лісового озера» (учитель - Ковалішина Валентина Борисівна) та практикум з української мови в 10 класі на тему «Удосконалення правописної грамотності: правильне використання відомих орфограм і пунктограм у писемному мовленні».

Про роль районного методичного кабінету у формуванні професійної майстерності учителя розповіла завідувач Маловисківським РМК Кислякова Вікторія Федосіївна. Із ключовими аспектами зростання учителя української мови та літератури району ознайомила методист Маловисківського РМК Романич Наталія Василівна. Директор Маловисківської гімназії Онипсенко Валерій Миколайович звернув увагу на засоби оптимізації навчально-виховного процесу в умовах реформування освіти.

На завершення заходу слухачі курсів відзначили професійну майстерність учителів української мови та літератури закладу.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 396 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа