Головна » 2009 » Вересень » 23 » Підготовка до нового навчального року
09:18
Підготовка до нового навчального року
В усіх закладах освіти району протягом червня-серпня забезпечувалося виконання комплексу заходів щодо підготовки навчальних закладів району до роботи у новому навчальному році та в осінньо-зимовий період. Працювала робоча група для забезпечення координації та здійснення контролю за підготовкою навчальних закладів до нового навчального року, роботи в осіннє-зимовий період та організований початок навчального року.
Проведено ряд капітальних ремонтів закладів освіти: ремонт плоскої покрівлі Смолінської ЗШ №  2 І-ІІІ ст. на суму  155 тис. грн., заміна вікон спортивного залу Кіровської ЗШ І-ІІІ ст. склопакетами на суму  11 тис. грн., капітальний ремонт котельні та системи опалення Хмелівської ЗШ І-ІІст. на суму  107 тис. грн. за кошти районного бюджету.
Виконано будівельні роботи по реконструкції двоповерхової будівлі під загальноосвітню школі І-ІІІ ступенів у с. Плетений Ташлик (за рахунок субвенції з Державного бюджету на суму  930,5 тис. грн.). У поточному році роботи призупинено у зв’язку відсутністю фінансування.
Обладнано склопакетами  13 вікон у навчальних кабінетах Паліївської ЗШ І-ІІІ ст. за позабюджетні кошти. Усього за  2008/2009 н/рік замінено вікна у ряді закладів: Олександрівська –  8, Мар’янівська –  10, Оникіївська –  2, Злинська № 2 – 3, Злинська № 1 – 3, Кіровська –  4, Паліївська – 23.
По всіх школах району проведено косметичні ремонти. У школах району відремонтовані класні кімнати (пофарбовано підлогу, вікна, двері, парти, поклеєні шпалери). У окремих класах постелено новий лінолеум, поновлено шкільні парти. Проведено ремонтні роботи коридорів, вестибюлів. Оформлення класних кімнат, кабінетів, фойє та шкільних коридорів відповідає вимогам ДСанПіНу. На проведення поточних ремонтів використано  25 тис. грн. бюджетних коштів та залучено  137,75 тис. грн. позабюджетних коштів, відремонтовано  96 класних кімнат початкових класів,  144 кабінети та класні кімнати для  5-11 класів,  6 майстерень,  12 спортзалів,  22 харчоблоки,  27 спортивні майданчики.
Проведено поточні ремонти котелень, систем опалення, теплових та водоканалізаційних мереж (промивку та прочистку). В Палійській ЗШ проведено заміну димової труби за позабюджетні кошти.
В заклади освіти району станом на  10.08 завезено на опалювальний сезон  300 тон вугілля із  1409,9 тон, які необхідно завести ( 21% від потреби). В даний час завезення вугілля призупинено у зв’язку з відсутністю коштів на рахунку для його оплати. 
                Проведено поточні ремонти в їдальнях та харчоблоках навчальних закладів, виконані ремонти технологічного та вентиляційного обладнання. Добре підготовлено харчоблоки Оникіївської, Мар’янівської, Маловисківської №  3, Олександрівської та Лозуватської, Хмелівської І-ІІІ, Хмелівської І-ІІ, Злинської №  1, 2, Паліївської ЗШ. 
Проводяться ремонти спортивних залів та площадок. У відмінному стані підготовка спортивних залів Злинської №  1, 2, Мар’янівської., Хмелівської І-ІІ ст., Кіровської ЗШ І-ІІІ ст., Паліївської ЗШ І-ІІІ ст., Якимівської ЗШ І-ІІІ ст. Добре підготовлені спортивні зали Маловисківської №  4, Розсохуватської.Проведено ремонтні роботи майстерень. В належному стані шкільні майстерні у Маловисківській ЗШ № 3, Смолінській ЗШ № 1, №2, Мар’янівській, Оникіївській ЗШ І-ІІІ ст., Хмелівська І-ІІ ст. Проте потребує капітального ремонту майстерня: Маловисківської ЗШ №  4 І-ІІІ ст., Мануйлівського НВК, відновлення роботи майстерні Кіровської ЗШ І-ІІІ ст., Злинської ЗШ №  2 І-ІІІ ст., Розсохуватської ЗШ І-ІІ ст.
Проблеми, невирішені питання:
Невирішеною проблемою є продовження реконструкції двоповерхового приміщення під Плетеноташлицьку ЗШ І-ІІІ ступенів, так як не виділено кошти із державного бюджету на продовження робіт.
Не розпочато роботи щодо будівництва мінікотелень Смолінських ЗШ №  1,2,3 та дошкільних закладів с. Смоліне, Смолінського ДЮЦу.
Потребує капітального ремонту спортивний зал Копанської ЗШ І-ІІІ ст., майстерня Кіровської ЗШ І-ІІІ ст., димова труба котельні Хмелівської ЗШ І-ІІІ ст. та заміна котлів Великовисківської ЗШ І-ІІІ ст., Олександрівської ЗШ І-ІІІ ст., Маловисківської гімназії, Хмелівської ЗШ І-ІІІ ст, Паліївської ЗШ І-ІІІ ст, покрівля Кіровської ЗШ.
Потребують капітального ремонту тіньові навіси на ігрових майданчиках в дошкільному закладі «Чебурашка» м. Мала Виска (виготовлено проектну документацію на суму  3,5 тис. грн..), потребує капітального ремонту фасад дитячого закладу «Ромашка» м. Мала Виска (виготовлено проектну документацію на суму  6,5 тис. грн.) та капітального ремонту покрівля дошкільного закладу «Ромашка» с. Смоліне. Потребує заміни котел в дошкільному закладі «Ромашка» с. Мар’янівка.
В період з  03.08 по  7.08 2009 р. була проведена перевірка готовності закладів освіти до нового навчального року міжвідомчою комісією РВ МНС, СЕС, відділу освіти, створеною розпорядженням голови Маловисківської РДА № 343 від  1.07.2009 р.. За висновками комісії усі заклади підготовлено до нового навчального року і з  1 вересня в усіх закладах розпочнуться заняття. Акти готовності підписані усіма її членами.
Категорія: Новини | Переглядів: 1091 | Додав: Anatol | Теги: Ремонти, проблеми | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа