Головна » 2014 » Листопад » 19 » Районний семінар-практикум учителів іноземної мови
09:06
Районний семінар-практикум учителів іноземної мови

19 листопада у Маловисківській ЗШ №3 І-ІІІ ст. відбувся районний семінар-практикум учителів іноземної мови. Тема семінару "Шляхи підвищення якості та ефективності уроку іноземної мови". Кафедрою учителів англійської мови Маловисківської ЗШ №3 І-ІІІ ст. презентовано нову форму співпраці педагогів через функціонування віртуального методичного об'єднання (учитель Графенюк Олена Василівна). Про урок як основну форму навчально-виховного процесу розповів Мойсеєнко Євгеній Олександрович.

Також присутні відвідали відкриті заняття у 5 класі на тему "Проведення вільного часу" та 9 класі на тему "Віддаю свій голос на захист довкілля", проведені учителями Пєєвою Катериною Михайлівною та Підгорною Світланою Василівною.

Крім того, в рамках проведення семінару-практикуму проаналізовано рівень навчальних досягнень учнів 11 класу за результатами районного моніторингу.

Методист РМК Романич Наталія Василівна презентувала Інтернет-сервіс "Learning.Apps.org", який допоможе вчителю іноземної мови у підготовці до уроків.

З учасниками заходу проведено анкетування.

Категорія: Новини | Переглядів: 395 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа