Головна » 2014 » Жовтень » 16 » Розпочала роботу школа педагогічної майстерності з фізичного виховання в ДНЗ
14:56
Розпочала роботу школа педагогічної майстерності з фізичного виховання в ДНЗ

 

16 жовтня 2014 року відбулося перше в цьому навчальному році засідання школи педагогічної майстерності з фізичного виховання для вихователів ДНЗ на тему «Сучасні підходи до організації фізкультурно-оздоровчої роботи в дошкільних навчальних закладах».

Керівник ШПМ Коркач Тетяна Василівна ознайомила присутніх з планом роботи школи на 2014-2015 н.р. та планом проведення сьогоднішнього засідання.

Члени школи педагогічної майстерності мали змогу переглянути сюжетне заняття з фізичної культури в молодшій групі, прослухати міні-лекцію про сучасні підходи до організації фізкультурно-оздоровчої роботи в дошкільному закладі, а також поділились власним досвідом застосування різних видів оздоровчої роботи з дітьми із використанням музики та обговорили запропоноване їхній увазі сюжетне заняття.

В рамках роботи студії «Порадник» Тетяна Василівна надала слухачам школи методичні рекомендації щодо організації фізкультурно-оздоровчої роботи в ДНЗ.

Підвела підсумок роботи першого засідання школи педагогічної майстерності методист РМК Шведенко Л.О., наголосивши на важливості фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми дошкільного віку.

Категорія: Новини | Переглядів: 379 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа