Головна » 2014 » Жовтень » 20 » Семінар практикум вчителів фізики на базі Мар’янівської ЗШ І-ІІІ ступенів
11:01
Семінар практикум вчителів фізики на базі Мар’янівської ЗШ І-ІІІ ступенів

20 жовтня 2014 року на базі Мар’янівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар – практикум вчителів фізики району з проблеми: «Розвиток професійної компетентності вчителів фізики як умова підвищення якості освіти через впровадження інформаційно – комунікаційних технологій». На семінарі були присутні вчителі фізики з 18 закладів Маловисківського району.

Директор школи О.А.Руденко, заступник директора  з навчально –виховної роботи І.А.Соломина, педагог – організатор  В.Д.     Катана,  вчитель фізики  А.М. Овсянніков та учні школи гостинно, хлібом – сіллю зустріли своїх гостей.

       Під час семінару вчителі  відвідали лабораторну роботу у 9 класі  з теми «Вимірювання електричної напруги за допомогою вольтметра». Лабораторна робота проводилась як за допомогою приладів так і віртуально.

      Заступник директора з навчально – виховної роботи І.А.Соломина та    вчитель  фізики А.М. Овсянніков підготували практикум з використання програмного забезпечення Notebook10. Присутні отримали знання створення гри «Фізична рулетка».

      Методист РМК С. Подручна ознайомила присутніх з використанням тестових технологій на основі Google - форм.

    З метою підготовки   до проведення шкільних та районної олімпіади   вчитель фізики Маловисківської ЗШ №3 І-ІІІ ступенів Г.Г.Дядюра  провів практикум розв’язування олімпіадних задач.

     Вчителі фізики району вдячні адміністрації закладу за змістовний семінар та гостинний прийом.

Категорія: Новини | Переглядів: 421 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа