Головна » 2014 » Листопад » 14 » Семінар-практикум вчителів хімії та біології
14:53
Семінар-практикум вчителів хімії та біології

 

14 листопада 2014 року на базі Великовисківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів хімії та біології з проблеми «Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках хімії та біології шляхом впровадження інтерактивних методів навчання».

Учасників семінару радо зустріли учні та колектив школи.  Учителі  хімії та біології відвідали урок біології у 11 класі на тему «Завдання і методи селекції. Генетичні основи селекції рослин, тварин, мікроорганізмів», який провела вчитель біології  Лось Г.В.  та бінарний урок біології та інформатики у 9 класі на тему «Харчування і здоров′я», який провели вчитель хімії та біології Мокряк А.В. та вчитель інформатики Короп О.О.  Уроки біології були проведені  з використанням інтерактивних методів навчання та ІКТ.

Досвідом роботи з колегами з проблеми «Використання інноваційних  технологій навчання на уроках хімії» поділилась вчитель хімії та біології Злинської загальноосвітньої школи № 2 І-ІІІ ступенів Аристенко Л.П.

З учасниками семінару проведено тренінг «Використання інтерактивних методів навчання при викладанні природничих дисциплін», на якому вчителі не тільки презентували інтерактивні методи навчання, а й ділились досвідом використання даних методів на певних  етапах уроку при вивченні різних тем.

Також  з учителями проаналізовані результати І етапу моніторингу рівня навчальних досягнень учнів 11 класів з біології та обговорено ряд питань.

Категорія: Новини | Переглядів: 392 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа