Головна » 2012 » Квітень » 20 » Семінар вчителів хімії та біології на базі Злинської ЗШ №2 І-ІІІ ступенів
08:18
Семінар вчителів хімії та біології на базі Злинської ЗШ №2 І-ІІІ ступенів

У Злинській ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів 20.04.2012 року відбувся районний семінар вчителів хімії та біології з теми «Організація і зміст інноваційної діяльності активізації процесу особистісного самовизначення вчителя та учня».

Учасників семінару радо вітала директор школи Безкровна Юля Миколаївна, яка і ознайомила з планом роботи семінару, історією школи, творчими успіхами колег.

Урок для учасників семінару у 7 класі провела вчитель вищої категорії Аристенко Любов Павлівна на тему: «Різноманітність грибів. Цвілеві гриби». В процесі уроку вчителька показала, як вміло використовує ІКТ (електронну дошку, комп’ютер), дає основу для творчого зростання особистості, використовує різні форми роботи для досягнення мети уроку. Найбільш ефективно, як засіб активізації пізнавальної активності учнів, вчителька використала елементи роботи з комп’ютером, пошукову роботу, що допомагає розвивати інтерес дітей до біології, розкривати творчу особистість. Всі діти справилися з лабораторною роботою, за що отримали високі оцінки. Урок пройшов у швидкому темпі і на високому рівні.

На наступному уроці «Захист учнівських проектів» учасників семінару чекав несподіваний і приємний сюрприз. Діти 11 класу захищали власне створені проекти та здобули невичерпні знання в даному напрямку.

В обговорюванні семінару взяли участь всі учасники (11 чоловік) і робота вчителя була високо оцінена. Кожен присутній вчитель семінару взяв для себе ту іскру знань, тепла, задоволення, яка допоможе йому в подальшій роботі у своїх педагогічних колективах.

Від вчителів семінару і від себе особисто дякую адміністрації школи і Любов Павлівні за організацію і проведення семінару. Щастя, здоров’я і успіхів Вам на педагогічний ниві.

Категорія: Новини | Переглядів: 606 | Додав: Anatol | Теги: хімії, біології, вчителів, семінар, №2, Злинської | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа