Головна » 2014 » Червень » 10 » Семінар завідуючих дошкільними навчальними закладами
14:21
Семінар завідуючих дошкільними навчальними закладами

 

10 червня 2014 року в Мар’янівському ДНЗ «Ромашка» відбувся заключний в 2013-2014 н.р. семінар завідуючих дошкільними навчальними закладами.

На початку зустрічі завідувач ДНЗ Туртурика Н. М. провела екскурсію закладом, продемонструвавши чудово оформлені кімнати та коридори. Увагу гостей привернули картини помічника вихователя Грицик Ганни Миколаївни, зроблені з пластиліну.

Після екскурсії завідувачів ДНЗ району привітали маленькі вихованці закладу. З вітальним словом та побажанням плідної праці звернувся до присутніх  голова Мар’янівської сільської ради Тененика Олександр Миколайович.

В ході роботи семінару керівники закладів обмінялись досвідом щодо проведення Дня захисту дітей, який традиційно відзначався 1 червня, та обговорили ряд питань, як-то:

- організація літнього відпочинку дошкільників;

- створення безпечних умов під час рухової діяльності дітей улітку;

- організація харчування дітей в оздоровчий період.

Методист РМК Шведенко Л.О. прозвітувала про участь в обласному семінарі методистів, що відповідають за дошкільну освіту, який відбувся 14-15 травня 2014 року в Петрівському районі. Було озвучено напрямки діяльності дошкільних закладів освіти даного району. Людмила Олександрівна поділилась враженнями від перегляду ряду занять, розваг та свят, запропонованих колегами-дошкільниками, продемонструвала  завідувачам буклети дошкільних закладів Петрівського району.

Завершився семінар екскурсом до річки, залишивши по собі гарний настрій та емоційне піднесення.

Категорія: Новини | Переглядів: 529 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа