Головна » 2014 » Серпень » 28 » Серпнева нарада вчителів математики та інформатики
16:00
Серпнева нарада вчителів математики та інформатики

28 серпня 2014 року на базі Маловисківської ЗШ №3 І-ІІІ ст.. відбулася серпнева нарада вчителів математики та інформатики  «Математика. Інформатика. Актуальні проблеми в організації навчально – виховного процесу в 2014-2015 н.р.».

 Під час серпневої зустрічі, яку організували та провели методисти районного методичного кабінету С. М. Подручна та В.Г. Мельчуцький, освітяни розглянули ряд важливих питань з організації  навчання математики та інформатики у новому навчальному році та підвели підсумки навчально – виховної роботи за 2013-2014 н.р.. Зокрема були розглянуті такі питання:

-Аналіз роботи РМО вчителів математики та інформатики за 2013-2014 н. р. та основні завдання по реалізації змісту методичної проблеми.

Нестеренко Л.А., голова РМО вчителів математики,
 Богуцька О.О., голова РМО вчителів інформатики.

- Стратегічні цілі та основні завдання Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти щодо його реалізації. Про запровадження нової програми і підручників шкільного курсу «Математика» та «Інформатика» у 6 класі.

   Дядюра Т.В., вчитель математики Маловисківської ЗШ №3 І-ІІІ ст.,

 Короп О.О., вчитель інформатики Великовисківської ЗШ І-ІІІ ст.

  • Про роботу із здібними й обдарованими дітьми. Обговорення результатів участі школярів району у предметних олімпіадах, конкурсах і турнірах в 2013-2014 н.р.
  • Аналіз результатів ЗНО з математики. Специфіка організації навчального процесу в умовах запровадження ЗНО.
  • Формування та впровадження інформаційного освітнього простору на регіональному рівні в контексті Стратегії розвитку інформаційного суспільства в Україні.
  • Модернізація змісту, форм та методів розвитку професійної компетентності вчителів у міжкурсовий період та підготовки їх до роботи в сучасних умовах.                                                                                     

Подручна С.М., Мельчуцький В.Г. методисти РМК.

Цікаву екскурсію по сайтах Інтернету «Найкращі Інтернет-ресурси для вчителів математики» провела Миколенко А.В.,                                                  вчитель математики Плетеноташлицької ЗШ І-ІІІ ст.

                   А також вчителі математики та інформатики змогли ознайомитися з творчими майстернями вчителів району, досвід яких вивчався і узагальнювався на обласному рівні.

В.О.Руденко, Заслужений вчитель України, вчитель Мар’янівської ЗШ І-ІІІ ст.., представила методичний посібник «Абетка вчителя математики», Нестеренко Л.А., вчитель математики Маловисківської ЗШ №3 І-ІІІ ст.,поділилась досвідом з питання  «Інформаційна компетентність як засіб організації якісного навчально-виховного процесу під час викладання математики»,  Богуцька О.О., вчитель інформатики Маловисківської гімназії, переможець обласного ярмарку педагогічних ідей «Інформаційно-комунікаційна компетентність педагогів як умова забезпечення якісної освіти» презентувала соціальний проект «Професії, які потребує наше місто», реалізованого учнями  в програмі Intel «Шлях до успіху. Професії».

          А також вчителі математики та інформатики мали змогу ознайомитися з досвідом О.О.Богуцької, переможця обласного огляду – конкурсу «ІТ контент сучасного уроку» (ІІІ м.) у номінації  «Методична ефективність використання ІТ- контенту як засобу формування та вдосконалення предметної компетентності учнів на уроці».

Категорія: Новини | Переглядів: 551 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа