Головна » 2014 » Червень » 3 » Шановні випускники, учні, вчителі та батьки!
08:32
Шановні випускники, учні, вчителі та батьки!

 

Закінчується ще один навчальний рік. Приємно, що цьогоріч учні району здобули 18 перемог у Всеукраїнській олімпіаді з базових дисциплін, 5 учнів району отримали призові місця в конкурсі-захисті проектів МАН та інших конкурсах, фестивалях. Тож бажаємо й надалі впевнено досягати вершин та з легкістю долати труднощі. І нехай перед Вами відкриються нові горизонти.

Висловлюмо вдячність усім педагогам Маловисківського району. Силою вашої думки та теплом душі  твориться майбутнє країни.

А, нашим юним школярам бажаємо продуктивно відпочити,  набратися цікавих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком  нового етапу навчання.

Щиро бажаємо всім випускникам знайти свою життєву стежину, а  головне – стати гідними громадянами нашої держави. Нехай мелодія останнього дзвоника залишиться у вашій душі незабутнім переспівом, спогадом про безтурботне дитинство, а обраний вами шлях у доросле життя буде сповнений новими мріями і сподіваннями, добрими вчинками та яскравими подіями. Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів!

 

Відділ освіти Маловисківської районної державної адміністрації.

Категорія: Новини | Переглядів: 417 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа