Головна » 2014 » Жовтень » 2 » Урочистості до Дня працівника освіти
18:28
Урочистості до Дня працівника освіти

 

2 жовтня 2014 року у сесійній залі Кіровоградської обласної ради відбулися урочистості до Дня працівника освіти. Освітян привітали заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Атаманчук В.В., голова Кіровоградської обласної ради Чорноіваненко О.А., директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Лещенко Е.В., голова Федерації профспілок області Петров С.Ю., голова обкому профспілки працівників освіти і науки України Скалько С.Л..

Під час урочистостей освітяни отримали нагороди за результативність у роботі, високий професіоналізм, значний особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління. Щороку на урочистостях з нагоди  Дня працівників освіти нагороджуються лауреати обласної педагогічної премії імені В.О.Сухомлинського, яка присуджується на конкурсній основі організаторам освіти, працівникам органів управління освітою, методичних установ; керівникам, педагогічним, науково-педагогічним працівникам навчальних закладів, представникам громадських організацій за значні досягнення в розвитку освіти, творчій реалізації та розвитку педагогічних ідей В.О. Сухомлинського, впровадження досягнень психолого-педагогічної науки, педагогічного досвіду, за вагомі успіхи у професійній діяльності, у навчанні і вихованні молоді. 

Лауреатом обласної педагогічної премії імені В.О.Сухомлинського 2014 року стала Лисенко Оксана Миколаївна, вчитель початкових класів Маловисківської загальноосвітньої школи № 3 І-ІІІ ступенів, вчитель-методист.

Відділ освіти, районний методичний кабінет вітає Оксану Миколаївну з нагородою і бажає їй невичерпного джерела творчості, реалізації всіх задумів та не зупинятися на досягнутому!

Категорія: Новини | Переглядів: 430 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа