Головна » 2012 » Лютий » 17 » Вшанування пам'яті воінів інтернаціоналістів
08:08
Вшанування пам'яті воінів інтернаціоналістів

У навчальних закладах Маловисківського району проведені урочисті лінійки, уроки-пам'яті, години спілкування, конференції, вечори поезії, конкурси віршів та малюнків, спортивні змагання, зустрічі з воїнами, які брали участь в бойових діях на території інших держав.

У бібліотеках шкіл організовані  виставки літератури, періодики на теми війни та героїчних подвигів воїнів-афганців.

Учні міських шкіл  та гімназії взяли участь в урочистостях та покладанні квітів до пам’ятника афганцям. Учасники мітингу, колишні воїни - афганці, переглянули фотовиставку  в Маловисківській ЗШ № 4 І-ІІІ ст. з архіву учасника бойових дій в Афганістані, випускника школи Красовського Віталія .

Члени шкільного парламенту Копанської ЗШ І-ІІІ ст. разом з членами виконкому Ленінської сільської ради  привітали і вручили листівки воїнам-афганцям, односельцям Бабенку О.В., Дузенку Василю, Олексієнко Олександру.

У Маловисківській ЗШ № 3 І-III ст., Злинській ЗШ № 2 І-ІІІ ст. організували вшанування вчителів школи Дядюри Г.Г. та Кречетова О.М., учасників бойових дій в Афганістані

У Маловисківській ЗШ  № 3 І-ІІІ проведені зустрічі з воїнами-афганцями Коваленком Володимиром, Телятником Віктором,  привітали майора запасу Скибу Миколу. На тематичній лінійці «Ми України вірні сини» вчитель школи мистецтв Горжій Сергій виконав пісні, присвячені воїнам-афганцям.

У Злинській ЗШ № 2  І-ІІІ ст. проведено урок-мужності «Афганістан болить в моїй душі» з участю воїнів-афганців Підлісного Миколи та Кречетова Олександра. 

Категорія: Новини | Переглядів: 599 | Додав: Anatol | Теги: Афганістан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа