Головна » 2015 » Січень » 22 » Заходи з реалізації завдань Президента України щодо забезпечення національної єдності та громадянської злагоди
06:59
Заходи з реалізації завдань Президента України щодо забезпечення національної єдності та громадянської злагоди

З понеділка по четвер (19 – 22 січня) в Смолінському ДНЗ №1 відбувся ряд заходів з реалізації завдань Президента України щодо забезпечення національної єдності та громадянської злагоди (у контексті відзначення Дня Соборності та Свободи України і річниці проголошення Акта злуки). Мета заходу: виховання у підростаючого покоління патріотичного ставлення до Батьківщини, виховання громадянської гідності та єдності, відповідальності за майбутнє своєї країни.

 Розпочався понеділок із книжкової виставки «Священне слово Кобзаря», де були представлені видання творів Т.Г.Шевченка для дошкільників, книги з історії України, легенди про козаків, а також витвори  побутово-ужиткового мистецтва.

 Дошкільники здійснили екскурсію по національних осередках дошкільного закладу. Це допомогло малечі створити цілісну картину створення та розвитку України, формуванню патріотичних почуттів до країни, до людей, які її населяють.

 З метою виховання любові та поваги до своєї нації, почуття власної гідності як представника свого народу,  із  старшими дошкільниками вихователі провели тематичні заняття: «Україна – моя Батьківщина!», «Моє селище, мій край», «В єдності наша сила!». 

 22 січня в методичному кабінеті зібрався «круглий стіл», за яким вихователі обмінювалися думками з приводу теми:  «Чи є «Соборність» актуальною проблемою сьогоднішньої України?». Педагоги підкреслили необхідність посилення патріотичного виховання у дошкільних закладах України. Проводила засідання завідувач закладу В.О.Ковальова.

 «Традиції  українського народу» - таку назву мала музична розвага, що підхопила естафету зі святкових заходів. Діти старшої та середньої групи співали народні пісні, танцювали.  Весело та завзято лунали пісні у виконанні малечі.

В історії будь – якого народу кожне нове покоління залишає свій слід конкретними діяннями, намагаючись зробити свій внесок у загальний поступальний рух, сказати власне слово в осмисленні властивих для певного часу подій, фактів, явищ. Колектив дитячого садочку № 1 «Теремок»  разом із своїми вихованцями кожного дня намагається своїми вчинками, своєю працею - непомітною, але важливою - нести в світ добро, мир, надію та віру в безхмарне майбутнє.

Категорія: Новини | Переглядів: 387 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа