Головна » 2014 » Листопад » 19 » Засідання „круглого столу” на тему „Тоталітаризм як явище, його наслідки та заходи подолання»
08:58
Засідання „круглого столу” на тему „Тоталітаризм як явище, його наслідки та заходи подолання»

19 листопада 2014 року на базі Маловисківської районної бібліотеки пройшло засідання „круглого столу” на тему „Тоталітаризм як явище, його наслідки та заходи подолання»

На засідання були запрошені: голова районної державної адміністрації Роман Тучков, заступник голови районної ради Леонід Жовтило, вчителі історії загальноосвітніх закладів та учнівська молодь Маловисківської гімназії, Маловисківської ЗШ №3 І-ІІІ ст. і Маловисківської ЗШ №4 І-ІІІ ст. Вела засідання керівник апарату райдержадміністрації Гончарова А.В.

Учасники круглого столу розглянули питання: «Про історичний аспект явища тоталітаризму на теренах колишнього Радянського Союзу»; «Голодомор 1932-1933 років – геноцид українського народу»; «Масові репресії як спосіб винищення української еліти»; «Період Брежнєвського застою як прояв панування тоталітарного режиму»; «Про процедуру перейменування вулиць на території району».

Вчителі історії загальноосвітніх шкіл району (Паливода О.Л., Бакалінська О.В., Мазур О.М. та Постолюк П.І.) проінформували присутніх з зазначених питань та продемонстрували відео-матеріали з даної теми.

Враховуючи, що захід проходив напередодні відзначення 81-річниці вшанування жертв Голодомору 1932-1933 рр. присутні хвилиною мовчання вшанували невинно убієнних в роки голодомору.

Всі учасники круглого столу змогли взяти участь в обговоренні. Зокрема слушні думки з приводу подолання наслідків тоталітаризму висловлювали: Жовтило Л.Б., Онипсенко В.М., Постолюк Л.А., Бабаєва Н.В.

Разом з тим, до жвавої бесіди долучились і школярі, які теж висловили свої думки, бачення проявів тоталітаризму.

Категорія: Новини | Переглядів: 399 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа