Головна » 2014 » Серпень » 28 » Засідання районного методичного об’єднання вчителів світової літератури та російської мови
16:13
Засідання районного методичного об’єднання вчителів світової літератури та російської мови

28 серпня 2014 року на базі Маловисківської гімназії проведено перше засідання районного методичного об’єднання вчителів світової літератури та російської мови.

Завідувач районним методичним кабінетом Кислякова Вікторія Федосіївна проаналізувала роботу районного методичного об’єднання за минулий навчальний рік. Зупинилась на питаннях щодо структури діяльності РМО, кількісного та якісного складу вчителів світової літератури та російської мови, проаналізувала проведення засідань, семінарів-практикумів на базі загальноосвітніх закладів та участі педагогів у них. Підвела підсумки роботи з обдарованими дітьми, участі школярів у олімпіадах та конкурсах, організації проведення першого районного літературного фестивалю «Пурпурові вітрила». Проаналізувала результати участі учнів загальноосвітніх закладів у ЗНО із предметів світова література та російська мова.

Звернула увагу на фахову майстерність вчителів у частині участі у конкурсах самих педагогів, організації проведення районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014» в номінації «Світова література». Відзначила роботу вчителів світової літератури Прокопової Т.В. (Маловисківська ЗШ № 3 І-ІІІ ст.), Федорової Г.І. (Кіровська ЗШ І-ІІІ ст.), які брали участь у даному конкурсі.

Також завідувач РМК зробила огляд-презентацію кабінетів світової літератури вчителів району та звернула увагу на недостатню роботу з даного питання.

Важливим питанням роботи на засіданні було опрацювання методичних рекомендацій щодо викладання світової літератури та російської мови у новому навчальному році, особлива увага зверталась на організацію роботи у 6-х класах.

І на завершення роботи засідання обговорено питання щодо структури діяльності районного методичного об’єднання вчителів світової літератури та російської мови у новому навчальному році, проведенні засідань, семінарів-практикумів, творчої групи, проведення Інтернет-конференції, другого районного літературного фестивалю «Пурпурові вітрила», наповнюваності блогу «Пурпурові вітрила» та інших важливих питаннях організації роботи у новому навчальному році.

Категорія: Новини | Переглядів: 427 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа