Головна » 2014 » Лютий » 27 » Засідання школи кадрового резерву керівників дошкільних навчальних закладів
10:10
Засідання школи кадрового резерву керівників дошкільних навчальних закладів
27 лютого 2014 року на базі Маловисківського ДНЗ «Ромашка» відбулося засідання школи кадрового резерву керівників дошкільних навчальних закладів. Перед початком засідання керівник ШКР Зовва Наталя Миколаївна провела екскурсію закладом. Слухачі школи мали змогу відвідати групові та спальні кімнати, побувати в побутових кімнатах, поспілкуватися з педагогами та вихованцями дитячого садка.

Засідання школи кадрового резерву Наталя Миколаївна почала з розмови про етикет керівника закладу, ознайомила слухачів із завданнями та обов’язками завідувача ДНЗ. Далі мова йшла про ведення ділової документації в дошкільному закладі. Керівник ШКР ознайомила присутніх із переліком документів, які обов’язково повинні бути в ДНЗ. Окрему увагу було приділено циклограмі завідувача дошкільного навчального закладу, детально обговорено адміністративно-господарську діяльність в дитячому садку.

Насамкінець слухачі ШКР мали змогу переглянути папки з документацією завідувача ДНЗ, а саме: річний план, перспективний план, план роботи на оздоровчий період, інструкції (посадові, з охорони праці та ін.), нормативні та установчі документи й т.п.







HotLog 
ХАИ. Национальный аэрокосмический университет им. Н. Е. Жуковского

Категорія: Новини | Переглядів: 520 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа