Головна » 2014 » Листопад » 13 » Засідання творчої групи вчителів фізики на базі Маловисківської гімназії
08:57
Засідання творчої групи вчителів фізики на базі Маловисківської гімназії

13 листопада 2014 року на базі Маловисківської гімназії відбулося чергове засідання творчої групи вчителів фізики району з проблеми «Диференціація експериментальних задач та створення ІТ- контенту сучасного уроку відповідно вимог Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти». Методичний супровід здійснювала методист РМК С.Подручна.

    З метою  сприяння освоєнню членами творчої групи програмного забезпечення «SMART NOTEBOOK - 11», для створення ІТ – контенту сучасного уроку фізики та використання Інтернет – ресурсів для підвищення професійної майстерності, керівник творчої групи Горденко Т.А. провела майстер – клас  «Моделювання та створення ІТ – контенту уроку з теми «Робота. Потужність. Енергія» за новим Державним стандартом у 7 класі, а методист РМК С. Подручна надала методичну допомогу  у використанні хмарних технологій при проведені уроків фізики.

   Найважливіше завдання сучасної школи – сформувати творчу особистість.     Формуванню практичних умінь, навичок, розвитку  логічного мислення сприяють уроки фізики, на яких учень не лише пізнає закони природи, а й застосовує набуті знання до розв’язування задач.  

    Цікавим моментом уроку у 10 класі  «Рух тіла кинутого горизонтально»  (ІТ- контент до уроку був створений за допомогою  програми Notebook») була  диференційована експериментальна задача, яка сприяла розвитку логічного мислення, дала учням певне уявлення про науковий підхід до вивчення природи.

  Члени творчої групи до наступного засідання, яке відбудеться  у березні 2015 року, будуть працювати над літературою з даної проблеми та підготують розробку уроків для 7 класу з теми «Робота. Потужність. Енергія» за новим Державним стандартом.

Категорія: Новини | Переглядів: 403 | Додав: lionpower | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Адреса:
м. Мала Виска
вул. Жовтнева 49/2
26200



+38(05258)5-11-96  rmk-mv@ukr.net
Мапа